Celery Soup


Recipes do not write very often, but I think this came off. So if you want the cream celery soup do it:

WE NEED: 1 larger onion, 1 celery, 2 tablespoons flour, 1 potato, 1 whipping cream, 2 rolls, 3 cloves of garlic, 50g butter, spices: salt, ground black pepper, whole black pepper, ground cumin, herbs de Provence, marjoram

SK: Recepty veľmi často nepíšem, ale myslím, že tento sa mi vydaril. Takže ak máte  chuť na krémovú  polievku z celeru do toho:

POTREBUJEME: 1 väčšiu cibuľu, 1 celer, 2 lyžice  hladkej múky, 1 zemiak, 1 smotanu na šlahanie, 2  rožky, 3 strúčiky cesnaku, 50g masla, koreniny: soľ, čierne mleté korenie, čierne celé korenie, mletú rascu, provensalské korenie, majorán


PROCEDURE:
Chop the onion, fry in hot butter. Add the chopped celery into cubes. When the celery softens sprinkle with flour. Stir and pour 1 liter of water. Everything a mixer with hand mixer. Add whole black pepper (only 2-4 bullets), salt and simmer. Stir in cream, ground cumin, ground pepper and marjoram. Stir and cook some more.
Rolls:
Rolls cut into rings. Prepare butter. Melt the butter on a frying pan, add spices (Herbes de Provence, marjoram) and garlic. Wheels fry in butter on both sides.

SK: POSTUP:
Cibuľu nakrájame, dáme usmažiť na rozpálené maslo. Pridáme na kocky pokrájaný celer. Keď celer zmekne posypeme múkou. Premiešame a zalejeme 1 litrom vody. Všetko rozmixujeme ručným mixérom. Pridáme  celé čierne korenie (len 2-4 guľky), soľ a povaríme. Pridáme smotanu, mletú rascu, mleté korenie a majorán. Premiešame a ešte trochu povaríme.
Chlebíky:
Rohlíky nakrájame na kolieska. Pripravíme si maslo. Maslo si rozpustíme  na panvici, pridáme koreniny (provensalské korenie, majorán) a pretlačený cesnak. Kolieska opečieme na masle z oboch strán.


I hope it will taste :)
SK: Dúfam, že bude chutiť :)

5 komentárov: